Er zijn verschillende manieren hoe je je voeten het beste kunt beschermen en tevens een beetje kunt verwennen. Maar waarom zou je dat doen? Ten eerste omdat je er naast je handen het meest gebruik van maakt en ten tweede omdat ze je overal brengen waar je maar wilt. Dat heeft weer te maken met wat voor schoeisel of sokken je draagt. Draag je namelijk de verkeerde, dan kunnen je voeten heel er gaan zweten en vervolgens gaan stinken of je krijgt daardoor blaren. Kortom het maakt dus wel degelijk uit dat je je voeten goed verzorgt en de juiste sokken en schoenen draagt. Maar hoe weet je nou wat bijvoorbeeld goede sokken zijn? Er is zoveel te koop!

Het uitzoeken van goede sokken

Natuurlijk kun je bij heel veel winkels en tegenwoordig webwinkels terecht om sokken aan te schaffen. Maar niet zomaar ieder A- of B-merk is geschikt. Het heeft ook te maken wat voor activiteiten je gaat ondernemen. Ga je bijvoorbeeld wandelen, dan heb je goede wandelsokken nodig, ga je hardlopen dan moet je running sokken aanschaffen, ga zo maar door. Dan is het natuurlijk ideaal als je deze bij een en dezelfde winkel kunt aanschaffen. En daarom ga je kijken voor Falke sokken. Al vanaf 1895 produceren zij diverse kleding waaronder sokken van hoogwaardige materialen. Herensokken van dit merk kun je bij Hemdvoorhem gemakkelijk bestellen. Voor dames, heren en kinderen produceren zij verschillende soorten kousen en sokken. Om maar een greep uit de selectie van de te krijgen herensokken te noemen:

  • Sensetive Ercolano
  • Assisi herensokken
  • Lido herensokken
  • Temple herensokken
  • En nog veel meer

Wat maakt de sokken zo speciaal

Natuurlijk is het gebruik van het juiste soort materiaal heel belangrijk. Sommige sokken hebben bijvoorbeeld een comfortabele boord die niet knelt. Ze hebben allemaal een perfecte pasvorm want geen enkele voet is hetzelfde, er wordt zelfs rekening gehouden met de linker- en rechtervoet. Daarnaast zijn de delen van de sok die snel slijten verstevigd om slijtage tegen te gaan en je er zo langer plezier van hebt. Je kunt ze krijgen in verschillende soorten en maten en met diverse printjes, zoals met stripes, brickwall, jeans shades, etc. Je hoeft dus niet meer te gaan voor de standaard zwarte of witte modellen maar je kunt de sok aanpassen bij de outfit die je draagt. De sokken zijn heel makkelijk online te bestellen. Kijk bijvoorbeeld maar eens op falke.com om de gehele selectie aan sokken te zien.

Enorm hip tegenwoordig in 2018 zijn kniekousen voor heren o.a. verkrijgbaar bij Hemdvoorhem.nl. De vallen vaak tot net onder knie en fijn als je een hekel hebt aan blote benen.