Hallo lieve lezers,

In dit artikeltje kom ik weer met een kort interview af. Deze keer is het doel van het interview om jullie een paar leuke ideetjes te geven bij het uitzoeken van jurken of met oude kledingstukken iets nieuws te combineren.

Ik heb hier Juni, één van mijn Koreaanse vriendinnen bij me en Evana, een vriendin uit Australië. Het leek me leuk om eens een interview te doen met inwoners uit andere landen.
Zeker Zuid-Korea is een land waar altijd enorm op fashion en kleding gelet wordt.

Maar goed, we gaan er eens aan beginnen. Juni, welke kledingtips kan jij ons geven voor het kiezen van jurken? (Antwoorden zijn vertaald in het Nederlands)

Juni: Ik hou van alles wat schattig en toch niet te kinderlijk is. Wat ik vaak doe is gewoon op het openbaar vervoer rondkijken naar andere meisjes en vrouwen rondom me. Vaak krijg ik zo een paar leuke ideeën. Iets dat bijvoorbeeld de laatste tijd enorm in is, is om een T-shirt onder je jurk zonder mouwen aan te doen. Dat klinkt misschien vreemd maar het geeft echt een totaal andere look en ik vind het zelfs schattig staan.

Dat is inderdaad iets dat je me zelf ook al gezegd hebt, en ik moet zeggen, het klopt ook. Ik heb zelf een paar jurkjes zonder mouwen, en met een eenvoudig gekleurd of effen T-shirt eronder, lijk ik een stuk jonger.
En jij Evana, wat kan jij ons geven van tips? Hoe zorg jij voor je unieke kledingstijl?

Evana: Ik vond Juni’s tip best leuk, dat ga ik ook eens proberen. De tip die ik jullie wil meegeven, klinkt misschien heel vreemd, maar ze is echt heel ontspannend om te doen en tegelijk uniek. Ik ga vaak naar tweedehands- en kringloopwinkels kijken. De kleding hangt daar meestal per kleur op en je moet natuurlijk geluk hebben om juist jouw maat te vinden. Maar daar hangen vaak unieke jurken die met de juiste accessoires en schoenen echt voor een toffe outfit kunnen zorgen.

Dat klinkt inderdaad vreemd maar toch logisch, die tip ga ik zelf ook eens toepassen! Meisjes, bedankt voor jullie tijd om even die ene vraag te beantwoorden. Geniet nog van jullie dagje, of in jullie geval, slaap lekker.